Algemene renovatie

Algemene renovatie

Totaalrenovatie

Wil je je woning tot een echt droomhuis transformeren? Zijn er structurele struikelpunten die je zo snel mogelijk wil oplossen? Dan ben je aan het juiste adres! Met de specialisatie van Renohuis in algemene renovatiewerken en gerichte totaalrenovatie maken we samen je visie werkelijkheid.

Voor elke kamer kan je bij ons terecht. Je zolder bruikbaar maken, badkamer renoveren, gang opfrissen, veranda bijbouwen, terras leggen…: wat je ook wil, wij helpen je verder. Dankzij een uitgebreide samenwerking met vertrouwde partners garanderen we bovendien ook altijd dezelfde hoogstaande kwaliteit, welke specialisatie je ook nodig hebt.

Ons advies is gratis

Krijg een vrijblijvende offerte voor je totaalrenovatie

Jouw totaalrenovatie

  • Achterbouw bijzetten of veranda installeren
  • Verwarming installeren
  • Zolder klaar voor gebruik maken
  • Sanitair installeren en badkamer renoveren
  • Gyproc en chape plaatsen
  • Muren betegelen
  • Vloeren leggen

Onze eigen specialiteiten

Dankzij onze partnerships garanderen we steeds kwaliteit doorheen je volledige totaalrenovatie regio Kempen. Daarnaast hebben we ons ook zelf gespecialiseerd om je zo snel en kwalitatief mogelijk te kunnen helpen.

Badkamerrenovatie

Voor badkamerrenovatie vind je geen betere partner dan Renohuis. Al jaren verdiepen we ons in alles dat je badkamer nodig heeft. Is je badkamer deel van totaalrenovaties of wil je enkel opfrissingswerken laten uitvoeren? We helpen je altijd verder.

Verwarming

Je huis goed kunnen verwarmen is een belangrijke basisbehoefte. Op zoek naar centrale verwarming, elektrische verwarming, of een ketel voor cv, gas of mazout? We zorgen er snel voor dat je huis knus en veilig is door de juiste verwarming te installeren.

Hoe we concreet werken

Om zeker te zijn dat we zo transparant mogelijk samenwerken, ondernemen we enkele vaste stappen. Zo kan je er van het eerste tot het laatste moment op vertrouwen dat je totaalrenovatie, en dus je thuis, in goede handen is bij Renohuis.

We komen overal in de Kempen gratis je renovatie bespreken en een vrijblijvende offerte opmaken. Wanneer er bepaalde wijzigingen of bijkomstigheden mogelijk zijn, nemen we die op in de offerte onder de noemer ‘indien nodig’. Zo heb je steeds een compleet kostenplaatje, zelfs als we nog niet alles zeker weten.

We houden je elke stap van je totaalrenovatie op de hoogte van waar we staan, wat we al deden en wat er nog moet gebeuren. Dan zitten we steeds op dezelfde lijn.

We werken samen met partners om zeker te zijn dat elke taak door een specialist wordt uitgevoerd. Elk deel van je algemene renovatiewerken  geniet daardoor expertise van een aannemer  met veel ervaring en de juiste knowhow om alles efficiënt en kwalitatief tot een goed einde te brengen.

Omdat we steeds met vertrouwde partners samenwerken, spelen we ook sneller in op toekomstige noden. Weten we op voorhand de afmetingen van de ramen die je achterbouw nodig heeft? Dan bestellen we die alvast en hoef je zelf geen specialist meer te raadplegen. Zo spaar je tot 12 weken wachttijd uit!

Via ons krijg je eenvoudig toegang tot een ruim netwerk aannemers. Heb je vragen over je totaalrenovatie of een taak die je wil toevoegen? Dan spelen wij die door aan de specialist die je het best kan helpen. Je hoeft dus zelf geen nieuwe partijen te zoeken en zaken te regelen, wij nemen alles van je over.

Bij Renohuis spitsen we ons toe op renovatiewerken in de Kempen. Door tijdens je renovatie zo veel mogelijk samen te werken met partners uit de Kempen, zetten we samen in op de waarde van kleine zelfstandigen in je buurt. Daardoor kan je steeds rekenen op persoonlijk en warm contact van aannemers dichtbij.

Benieuwd naar wat we voor je totaalrenovatie kunnen betekenen?

Maak dan een afspraak en krijg een gratis offerte op maat.