Badkamerrenovatie

Badkamerrenovatie

Badkamer renoveren

Je badkamer renoveren is een belangrijke missie. Hij moet groot genoeg zijn voor het hele gezin en voldoende bergruimte bevatten, maar ook aangepast zijn aan de noden van iedereen in huis. Bad, inloopdouche, lavabo’s of allemaal? Wat je ook zoekt, Renohuis helpt je verder! Als expert in badkamerrenovatie weten we als geen ander wat je nodig hebt en hoe we je dat zo efficiënt mogelijk bezorgen.

Heb je nog andere kamers af te werken of wil je je huis vergroten voor een nieuwe telg, leuke hobby of structurele verbetering? Ook bij een totaalrenovatie zijn we je van dienst!

Ons advies is helemaal gratis en vrijblijvend

Krijg een offerte op maat voor je badkamerrenovatie

Jouw badkamer renoveren

  • Bad, douche en/of lavabo’s naar keuze
  • Alle sanitair
  • Verwarming installeren
  • Nieuwe betegeling
  • Aangepaste vloer
  • Verluchting en luchtcirculatie

Onze eigen specialiteiten

Je badkamer renoveren is een van de specialiteiten van Renohuis. Omdat we staan op volledig, kwalitatief en eerlijk werk, spitsen we ons toe op enkele specifieke types verbouwing.

Totaalrenovatie

Merk je tijdens het renoveren van je badkamer dat je best wel wat meer ruimte kan gebruiken in huis? Droom je al jaren een grotere speelkamer voor de kinderen? Of misschien wil je elke genieten van de zon in een nieuwe achterbouw? Ook daarvoor kies je Renohuis!

Dankzij waardevolle samenwerkingen met vertrouwde lokale partners uit de Kempen, helpen we je bij elke stap van je totaalrenovatie. Je geniet met een gerust hart van kwaliteit en ziet snel je droomhuis vorm krijgen.

Verwarming

Een van de belangrijkste delen van een badkamer renoveren, is adequate verwarming installeren. Die moet horen bij het design van je splinternieuwe badkamer, maar ook voldoende en op de juiste momenten verwarmen. Onze expertise in verwarming maakt dat Renohuis je van begin tot einde kan bijstaan met je nieuwe badkamer.

Hoe we concreet werken

Net zoals bij jou, zijn eerlijkheid en kwaliteit onze hoogste prioriteiten. Of je nu je badkamer wil renoveren, nieuwe ruimtes wil aanbouwen, je hele huis wil verbouwen of meer: onze betrouwbare werkwijze blijft steeds dezelfde.

Wanneer je de ideale partner zoekt voor je verbouwingen, wil je uiteraard een overwogen en onderbouwde keuze maken. Daarom kan je op ons rekenen voor gratis advies met een bijbehorende en steeds vrijblijvende offerte. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je zeker dat je de ruimte krijgt om een doordachte keuze te maken.

We houden je permanent op de hoogte van de vooruitgang van je badkamer. Het is belangrijk dat je voldoende inzicht krijgt in de vooruitgang zodat je van begin tot eind gerust kan zijn.

Je hebt enkel aan ons genoeg als aannemer voor je badkamer. Heb je bijkomende wensen of wil je meer wijzigingen doorvoeren? Dan spreek je via ons gemakkelijk een wijd netwerk aannemers aan met elk hun eigen expertise. Zo hoef je zelf nooit op zoek te gaan naar nieuwe aannemers.

Omdat we met de renovatie van je badkamer en de installatie van je verwarming je hele badkamer zelf plaatsen, heb je sneller resultaat. We weten namelijk exact wanneer we bepaald materiaal moeten bestellen en wanneer dat er kan zijn. Voor je het weet, sta je in je nieuwe douche.

Klaar om eindelijk je badkamer te renoveren?

Maak dan een afspraak en krijg een gratis offerte op maat.