Verwarming

Verwarming

Installateur verwarming op maat

Warmte en gezelligheid noemen we vaak in dezelfde adem. We gebruiken warmte als synoniem voor genegenheid, sympathie, waardering… We vinden het onmisbaar. Als installateur van jouw verwarming begrijpen we dat je niet enkel een elektrische verwarming of cv-ketel laat installeren. Je kiest vooral voor huiselijkheid en comfort.

Op zoek naar de ideale verwarming voor jouw leven? Renohuis is dé installateur voor jouw ideale verwarming. Wil je meer? Ook met je badkamerrenovatie en totaalrenovatie helpen we je verder.

Ons advies krijg je volledig vrijblijvend

Ontvang een offerte voor jouw verwarming of verwarmingsketel

Installateur voor al jouw verwarmingsnoden

  • Centrale verwarming en CV-ketel
  • Elektrische verwarming
  • Verwarming met mazout
  • Verwarming met gas
  • Condensatieketel

De specialiteiten van Renohuis

Om zeker te zijn dat je steeds kwaliteit krijgt, besloten we ons bij Renohuis te specialiseren in deze diensten:

Totaalrenovatie

Vooraleer je je installateur een nieuwe verwarming laat plaatsen, overweeg je het best ook of je ook de rest van je woning kan optimaliseren. Een nieuwe verwarming kan namelijk een groot verschil uitmaken, tenzij je muren bijvoorbeeld onvoldoende geïsoleerd zijn.

Daarom maken we ook graag een gratis offerte op voor een totaalrenovatie of mogelijke optimalisaties van je huis. Zo weet je zeker dat je de best mogelijke optie kiest.

Badkamerrenovatie

Je badkamer renoveren is van onschatbare waarde. Nieuwe toestellen en een update van sanitair maken je badkamer gebruiksvriendelijker, maar ook vaak economischer én ecologischer. Minder verbruik met het hele gezin betekent minder kosten en een frissere start van je dag.

Zo werken we concreet

Eerlijkheid en kwaliteit zijn bij elke verbouwing en iedere installatie onze hoogste prioriteiten. Omdat  we heel goed begrijpen dat we je thuis aan het bewerken zijn, leggen we enkele nadrukken die je verzekeren dat je op beide oren kan slapen.

Om er zeker van te zijn dat we elkaar steeds begrijpen en dat je in ons de ideale partner vindt voor je verbouwingen, krijg je steeds gratis advies en een vrijblijvende offerte. Zo weet je op voorhand heel erg zeker dat we dezelfde visie hebben en ben je van begin tot einde gerust.

Zijn we sneller klaar dan verwacht? Zou een andere verwarming beter bij je gezinssituatie passen? kan je oude verwarming hersteld worden? We zijn niet enkel de installateur van je verwarming, we zijn een partner in je verbouwing. Daarom communiceren we elk detail klaar en duidelijk. Zo maken we samen onderbouwde beslissingen die helemaal bij je passen.

Is er meer nodig dan verwacht of zijn er bijkomende bewerkingen nodig? Omdat we bij Renohuis niet enkel verwarming installeren, maar ook badkamers renoveren en algemene renovatie in handen nemen, hebben we door de jaren een ruim lokaal netwerk opgebouwd. Voor snelle oplossingen op het juiste moment in je verbouwing, weten we exact welke betrouwbare partner we kunnen aanspreken.

Kijk je al uit naar een warmer en knusser huis?

Maak dan een afspraak en krijg een gratis offerte op maat.